JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

Aluminium velgen

Bent u op zoek naar mooie, nieuwe aluminium velgen?Aluminium velgen Dan helpen wij van JW Banden u graag aan een passende set! Dankzij ons ruime assortiment is er altijd een set te vinden die past bij uw auto en bij uw wensen. Ook kunnen wij continu scherpe prijzen aanbieden. Indien u nieuwsgierig bent naar ons aanbod, kunt u gerust bij ons binnenlopen. Wij zijn zes dagen per week geopend.

Velgen zijn de perfecte manier om uw auto een stoere of luxe uitstraling te geven. Uw auto ziet er direct heel anders uit! Om voor iedereen passende velgen aan te bieden, hebben wij een zeer groot assortiment van de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan ASA, Oxigin, Lemmerz en Michelin Kronprinz. Wij verkopen zowel stalen als aluminium velgen van allerlei bekende en betrouwbare merken.

U kunt bij ons rekenen op een uitstekende bandenservice. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor aluminium velgen, wij kunnen deze ook vakkundig voor u monteren. Daarnaast kunnen wij uw autobanden uitlijnen en balanceren zodat uw rijcomfort weer optimaal is! Wij raden aan om dit jaarlijks te laten controleren door een professional.

Professioneel advies

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om u te adviseren. Wij denken met u mee over de juiste maat en het design. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wilt u tevens een complete set nieuwe banden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij zijn aangesloten bij Point-S, de grootste bandenspecialist van Europa, kunnen wij alle banden tegen scherpe prijzen leveren. Voor meer informatie over onze banden of (aluminium) velgen kunt u altijd even bellen: 0495 - 52 05 66.


CONTACT

JW Banden © 2012