JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

Balanceren en uitlijnen

Het rijcomfort van uw auto is erg belangrijk. Het rijcomfort kan door verschillende factoren worden beïnvloedt waaronder door de uitlijning en de balancering. Indien de balancering van uw auto niet goed is, is er sprake van hinderlijke trillingen, bijvoorbeeld aan het stuur bij een bepaalde snelheid of in een bocht. Naast dat dit vervelend is, is het ook slecht voor de slijtage van de banden en de wielophanging. Door de auto goed uit te lijnen rijdt de auto met zo min mogelijk weerstand over de weg. Uitlijnen wordt gedaan door de gegevens van de auto te vergelijken met de fabrieksgegevens. Bij grote afwijkingen hierin moet de auto opnieuw worden afgesteld. De aanbeveling is om hierom eens per jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren en indien nodig aan te passen.

banden

Remservice

Uw remmen kunnen van levensbelang zijn! Hierom is regelmatige controle van het remsysteem aan te bevelen. JW banden controleert uitgebreid uw remblokken en schijven en vervangt deze zo nodig

Opslag van zomer en winterbanden

Zomerbanden in de zomer, winterbanden in de winter: het kiezen van de juiste band per seizoen voorkomt onnodige slijtage van banden en optimaliseert de wegligging. Maar wat doet u met ‘de andere’ set? Heeft u thuis geen plek om uw zomer of winterbanden op te bergen? JW banden biedt u opslag van uw sets banden. Uw banden worden onder goede condities veilig opgeslagen. Indien het weer tijd is voor de halfjaarlijkse wissel kunt u contact opnemen en dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt met de juiste set banden.

JW Banden © 2012