JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

Banden laten balanceren

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw banden te laten balanceren?Banden balanceren Kies dan voor de snelle en professionele service van JW Banden. Wij beschikken over de nodige ervaring en kennis om u snel weer veilig op weg te helpen. Wij raden dan ook aan om uw banden jaarlijks te laten controleren. Wij kunnen u hierbij vrijblijvend adviseren, ook wanneer u nieuwe banden en/of velgen wilt kopen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment van diverse betrouwbare merken en kunnen u merkonafhankelijk advies geven.

Ervaart u hinderlijke trillingen aan uw stuur, bijvoorbeeld wanneer u op de snelweg rijdt of een bocht maakt? Dan is dat natuurlijk erg vervelend, maar ook nog eens erg slecht voor de banden en de wielophanging. Het laten balanceren van uw banden is dan erg belangrijk. Niet alleen bevordert het uw rijcomfort, het zorgt er ook voor dat u weer veilig de weg op kunt.

Allround service

Wij mogen onszelf gerust een allround autobedrijf noemen. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen en balanceren van uw banden, ook voor het vakkundig monteren van uw wielen, uitlaatdelen, schokdempers en remdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben wij een ruim assortiment van zowel zomer- als winterbanden. Wij garanderen u de beste bandendeal! Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u altijd even contact opnemen, of loop eens bij ons binnen. Wij zijn namelijk zes dagen per week geopend en u bent altijd welkom, ook zonder afspraak. Wellicht dus tot snel bij ons in Weert!


CONTACT

JW Banden © 2012