JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert, 6004HT Weert

Scherp geprijsde bestelwagen banden

Bent u op zoek naar de juiste banden voor uw bestelwagen of personenauto? Bestelwagen banden Zowel zomerbanden, winterbanden als 4 seizoenenbanden zijn verkrijgbaar bij JW banden. Wij zijn aangesloten bij Point-S, de grootste onafhankelijke bandenketen van Europa. Dit betekent dat iedere consument bij ons profiteert van een ruim assortiment en scherpe deals. Op onze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening.

Altijd een passende deal

Onze bestelwagen banden zijn bedoeld voor bedrijfsvoertuigen en ook wel bekend onder de naam TL-banden. De banden hebben een lange levensduur, een geringe rolweerstand en een beperkt afrolgeluid. Dankzij de aangename stuureigenschappen en de optimale grip op de weg zijn deze banden zeer veilig en zult u veel rijcomfort ervaren. Heeft u een kleiner voertuig? Dan hebben wij ook zogenaamde Commercial banden. Deze banden zijn met name geschikt voor een zware belasting.

Indien u niet exact weet welke banden het meest geschikt zijn voor uw transportvoertuig, helpen wij u graag verder. Dankzij ons ruime assortiment van banden, hebben wij altijd een passende oplossing. Kom dus gerust eens langs voor een vrijblijvende offerte.

Het beste banden advies

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor bestelwagen banden, ook voor allerlei andere banden kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan transportbanden, vrachtwagenbanden en industriebanden. Weet u niet exact welke banden u nodig heeft? Geen probleem, wij voorzien u graag van professioneel banden advies. U kunt altijd even bij ons binnenlopen en hoeft hier geen afspraak voor te maken. Wij zijn zes dagen per week geopend.


CONTACT

JW Banden © 2012