JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

Continental autobanden

Continental is al jarenlang een begrip in banden. Continental autobanden Al sinds 1898 fabriceert Continental autobanden en is daarbij continu innovatief. Het profiel van iedere band is helemaal aangepast op de wisselende omstandigheden waarin de band wordt gebruikt. Naast de uitstekende kwaliteit, staan Continental autobanden met name bekend om de veiligheid die zij bieden. De banden zijn uitermate geschikt bij verschillende weersomstandigheden en bieden een perfecte wegligging. U bent bij JW banden aan het juiste adres wanneer u Continental autobanden tegen scherpe prijzen wilt kopen.

De beste bandendeal

Of u nu op zoek bent naar winter-, zomer, of 4x4 autobanden van Continental, u bent hier aan het juiste adres. JW Banden heeft voor iedere auto, bestelwagen of vrachtwagen een passende deal. Omdat wij zijn aangesloten bij Point-S, kunnen wij banden van alle bekende A-merk fabrikanten leveren. Point-S is namelijk een onafhankelijke bandenspecialisten keten. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op merkonafhankelijk advies. Kortom, voor kwalitatief hoogwaardige banden voor scherpe prijzen bent u hier aan het juiste adres. U bent bij JW Banden verzekerd van de beste bandendeal!

Kwaliteit en service staan bij JW Banden hoog in het vaandel. Wij staan zes dagen per week voor u klaar en u kunt altijd binnenlopen voor vrijblijvend advies. Tevens kunt u bij ons terecht voor het vakkundig monteren van de banden, balanceren en uitlijnen, remservice en opslag van uw banden. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag over Continental autobanden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is 0495 - 52 05 66.


CONTACT

JW Banden © 2012